Smučarski center

smučišče jelka - hotel jelka

Družinski center Pokljuka ponuja različne možnosti za prve zavoje na snegu. Vsakodnevno osvežujemo proge, skrbimo za to, da so urejene in vzdrževane. Izbirate lahko med dvema žičnicama in tremi baby lifti, ki se nadgrajujejo po težavnostni stopnji. Obe smučišči ležita na sončni legi, prav tako terasa gostinskih lokalov, kjer si lahko privoščite nekaj za pod zob in se okrepčate s toplimi napitki. Naše osebje bo poskrbelo, da boste v Družinskem centru Pokljuka svoj prosti čas preživeli kar se da zabavno in kvalitetno.

Smučišče Jelka:
Po smučišču se povzpnete z žičnico, ki je primerno tako za začetnike, kot za odrasle in starejše smučarje. Za najmlajše smučarje sta pri smučišču Jelka dva baby lifta, kjer bodo s pomočjo usposobljenih smučarskih učiteljev hitro osvojili smučarske zavoje in spoznali veselje do smučanja.

Ob vznožju smučišča, pri vstopu na žičnico stoji brunarica, v kateri se lahko okrepčate s toplimi napitki in malico. baby lift jelkaOb smučišču je brezplačno parkirno mesto, kjer stopite na smuči in se spustite na progo. Smučišče leži na sončni legi, prav tako pa imamo urejeno progo za sankanje s hriba kjer stoji Hotel Jelka.


Smučišče ob Hotelu Pokljuka (bivši Hotel Šport):
Smučišče je idealno za otroke, ki že znajo smučati samostojno, sport hotel progaistočasno pa jih lahko starši spremljate s terase brunarice ob vznožju smučišča. Teren smučišča je prav tako idealen za odrasle in starejše smučarje, ob vznožju pa je poskrbljeno tudi za najmlajše smučarje in popolne začetnike, kjer bodo s pomočjo baby lifta hitro osvojili smučarske zavoje, kjer so na prav tako na voljo usposobljeni smučarski učitelji s katerimi bodo vaši najmlajši člani družine hitro pridobili smučarsko znanje.